Xbox one reparatie

De prijzen zijn exclusief €25,- euro montage kosten per toestel. Bij ons Wel een jaar garantie op het scherm en andere reparaties.

XBOX

DefectOnderdeelOnderdeelprijs
Xbox wordt te warm, Veel ventilatie geluid.Reinigen / Koelpasta25,-
Geen beeldHDMI-poort55,-
Geen BeeldHDMI-Chip65,-
Leest geen Disk meerBlu-ray Laser65,-
Leest geen Disk meerBlu-ray Speler100,-
Start niet/FoutmeldingHardeschijf 500GB70,-
Start niet/FoutmeldingHardeschijf 1TB95,-
Ventilator draait niet of maakt herrieVentilator60,-
Geen StroomVoeding85,-

Xbox Controller

DefectOnderdeelOnderdeelprijs
stick drift
(Stick beweegt vanzelf)
Sticks€35.-
Laad niet opLaadpoort€40.-
Snel LeegBatterij€45.-

Xbox schoonmaken/reinigen

Maakt de ventilator geluid van uw Xbox, dan is schoonmaken van uw Xbox de beste optie. De koelpasta vervangen van uw Xbox zal ook bij het reinigen van de Xbox gebeuren.

Wordt uw Xbox te warm, dan zal dit probleem worden opgelost met deze reiniging/koelpasta vervangen/ onderhoudsbeurt voor uw gameconsole.

Geen beeld op de Xbox

Is er geen beeld op uw Xbox, uw Xbox HDMI poort vervangen zal de oplossing zijn. Het vervangen van de HDMI module/poort is vaak de oplossing. Soms moeten we de HDMI-chip vervangen als de HDMI-chip defect is. Bij een kapotte HDMI-chip zal de Xbox ook geen beeld geven. De HDMI reparatie van uw console wordt vaak binnen een werkdag uitgevoerd.. De reparatie van de defecte HDMI-poort doen wij elke dag!

Is uw HDMI-poort kapot? Kom dan direct naar Smartphone&zo op het Minervum 7448 in Breda.

Xbox geeft geen Stroom.

Geen stroom betekend een reparatie van de voeding van uw Xbox. Uw Xbox voeding kapot dan zal Frank de defecte Xbox voeding voor u vervangen. Frank vervangt en repareert al jaren defecte Gameconsoles.

Xbox leest geen disk meer.

Als uw Xbox geen disk meer leest dan is de Blu-ray laser defect. De reparatie van de Blu-ray laser zal het probleem met uw Xbox  oplossen. Als de Blu-ray laser defect is leest uw Xbox geen disk meer.

Een defecte Blu-ray speler kan ook de oorzaak zijn. Is de Blu-ray speler kapot dan zal er een reparatie of een vervangende Blu-ray speler moeten worden geïnstalleerd.

Foutmelding Xbox / Xbox start niet op

Bij een foutmelding van uw Xbox zal de Xbox  niet starten. Dit probleem kan aan de Harde schijf van uw Xbox liggen. Het vervangen van de Harde schijf van uw Xbox of vergroten van de harde schijf naar 1TB kan de uitkomst bieden Het opstarten van uw Xbox zal nu weer mogelijk zijn.

 

Xbox reparatie Breda

Bij SMARTPHONE&ZO in Breda parkeert u de auto gratis voor de deur en loopt u binnen zonder afspraak. Onze reparateur Frank kijkt wat er aan uw Apparaat defect is. Vervolgens legt hij uit hoe hij de Reparatie wil uitvoeren. Zo weet u van te voren waar u aan toe bent wat betreft de reparatie en de kosten ervan.

Materiaalkeuze

Wij monteren af met originele producten van de hoogste kwaliteit.

Eerlijk advies

Als we merken dat een Apparaat kapot is en een reparatie geen nut meer heeft, dan laten we dat weten. Want wij vinden een eerlijk advies belangrijk. SMARTPHONE&ZO is dé betrouwbare partij die op transparante wijze een reparatie uitvoert

Jarenlange ervaring in reparatie

Sinds begin 2014 doen wij waar we goed in zijn: iPhone’s, Ipad’s en andere apparatuur repareren. We zijn gestart als Smartphone en Tablet reparatie in Breda, maar zijn in 2018 verdergegaan als SMARTPHONE&ZO. met een breder aanbod van diverse reparaties. Wij zijn een specialistisch bedrijf met klanten uit Oosterhout, Bavel, Teteringen, Etten-Leur, Made, Raamsdonksveer en andere omliggende dorpen.

U wilt natuurlijk weten wie u helpt bij uw Reparatie. Daarom stellen wij graag Frank voor. Hij is een gedegen reparateur met 12 jaar ervaring.