Samsung Galaxy S20 Ultra

De prijzen zijn exclusief €15,- euro montage kosten per toestel. Bij ons Wel een jaar garantie op het scherm en andere reparaties.

Defect aan het toestelTe vervangen onderdeelOnderdeelprijs
Het glas van het display is gebroken, of deze geeft helemaal geen beeld meer. Display€295.-
Achterkant gebroken.AchterkantOp aanvraag
Bij het snel leeglopen of vroegtijdig uitvallen van de accu.BatterijOp aanvraag
Bij laadproblemen of slechte verbinding met accessoiresOplaadpoortOp aanvraag
Camera doet het niet meer of werkt slechtAchtercameraOp aanvraag
Front-camera doet het niet meer of werkt slechtFrontcameraOp aanvraag
Koptelefoon functioneert niet meer naar behoren.KoptelefoonpoortOp aanvraag
Bent u slecht of niet verstaanbaar voor de andere kant.MicrofoonOp aanvraag
Uw Telefoon trilt niet meer.TrilfunctieOp aanvraag

Is uw Samsung Galaxy S20 Ultra kapot? Is een Samsung scherm reparatie nodig? Of gaat het om een andere Samsung reparatie? Dan bent u bij SMARTPHONE&ZO aan het juiste adres. Een Samsung repareren doen wij iedere dag, maar voor u is het niet zo alledaags. U wilt zo snel mogelijk uw telefoon laten maken.

Telefoon Samsung Galaxy S20 Ultra reparatie Minervum

Bij SMARTPHONE&ZO in Breda parkeert u de auto gratis voor de deur en loopt u binnen zonder afspraak. Onze reparateur Frank weet in 30 minuten* de Samsung Galaxy S20 Ultra reparatie uit te voeren en u hebt iedere stap van uw Samsung repair gezien. Want bij SMARTPHONE&ZO geloven we niet in een Samsung Galaxy S20 Ultra reparatie in een achterkamer.

Materiaalkeuze

Wij monteren af met originele producten van de hoogste kwaliteit. Of het nu gaat om een Samsung S9 reparatie of een Samsung Galaxy S20 Ultra reparatie, bij SMARTPHONE&ZO zijn we bekend met ieder toestel. Op iedere Samsung reparatie zit 12 maanden garantie.

Eerlijk advies

Als we merken dat een Samsung Galaxy S20 Plus kapot is en een Samsung Galaxy S20 Plus reparatie geen nut meer heeft, dan laten we dat weten. Want wij vinden eerlijk advies belangrijk. SMARTPHONE&ZO is dé betrouwbare partij die op transparante wijze een Samsung Galaxy S20 Plus repair uitvoert.

Ervaring in Samsung reparatie

Sinds begin 2014 doen wij waar we goed in zijn: iPhone’s en Ipad’s repareren. We zijn gestart als Smartphone en Tablet reparatie in Breda, maar zijn in 2018 verdergegaan als SMARTPHONE&ZO. met een breder aanbod van diverse reparaties. Wij zijn een specialistisch bedrijf met klanten uit Oosterhout, Bavel, Teteringen, Etten-Leur, Made, Raamsdonksveer en andere omliggende dorpen.

U wilt natuurlijk weten wie u helpt bij uw Samsung A50 repair. Daarom stellen wij graag Frank voor. Hij is een gedegen reparateur met 12 jaar ervaring.

* iPhone-onderdelen hebben wij vrijwel altijd op voorraad in de winkel in Breda. Bij Samsung is dit niet altijd het geval en dan moeten we onderdelen bestellen. In de meeste gevallen ontvangen wij de bestelling binnen 48 uur.