Samsung S7 edge reparatie

De prijzen zijn exclusief €15,- euro montage kosten per toestel. Bij ons Wel een jaar garantie op het scherm en andere reparaties.

Defect aan het toestel Te vervangen onderdeel Onderdeelprijs
Het glas van het display is gebroken, of deze geeft helemaal geen beeld meer. Display € 205.-
Achterkant gebroken. Achterkant€ 60,-
Bij het snel leeglopen of vroegtijdig uitvallen van de accu. Batterij € 50,-
Bij laadproblemen of slechte verbinding met accessoires Oplaadpoort€ 295,-
Camera doet het niet meer of werkt slecht Achtercamera € 85,-
Front-camera doet het niet meer of werkt slecht Frontcamera € 60,-
Koptelefoon functioneert niet meer naar behoren. Koptelefoonpoort € 60,-
Bent u slecht of niet verstaanbaar voor de andere kant. Microfoon € 295,-
Uw Telefoon trilt niet meer. Trilmotor€ 50,-

Is uw Samsung S7 edge kapot? Is een Samsung S7 edge scherm reparatie nodig? Of gaat het om een andere Samsung S7 edge reparatie? Dan bent u bij SMARTPHONE&ZO aan het juiste adres. Een Samsung S7 edge repareren doen wij iedere dag, maar voor u is het niet zo alledaags. U wilt zo snel mogelijk uw telefoon laten maken.

Telefoon reparatie Minervum

Bij SMARTPHONE&ZO in Breda parkeert u de auto gratis voor de deur en loopt u binnen zonder afspraak. Onze reparateur Frank weet in 30 minuten* de Samsung S7 edge reparatie uit te voeren en u hebt iedere stap van uw Samsung S7 edge repair gezien. Want bij SMARTPHONE&ZO geloven we niet in een reparatie in een achterkamer.

Materiaalkeuze

Wij monteren af met originele producten van de hoogste kwaliteit. Of het nu gaat om een Samsung S7 edge reparatie of een Samsung S7 reparatie, bij SMARTPHONE&ZO zijn we bekend met ieder toestel. Op iedere Samsung S7 reparatie zit 12 maanden garantie.

Eerlijk advies

Als we merken dat een Samsung S7 edge kapot is en een Samsung S7 edge reparatie geen nut meer heeft, dan laten we dat weten. Want wij vinden eerlijk advies belangrijk. SMARTPHONE&ZO is dé betrouwbare partij die op transparante wijze een Samsung S7 edge repair uitvoert.

Ervaring in Samsung S7 edge reparatie

Sinds begin 2014 doen wij waar we goed in zijn: iPhone’s en Ipad’s repareren. We zijn gestart als Smartphone en Tablet reparatie in Breda, maar zijn in 2018 verdergegaan als SMARTPHONE&ZO. met een breder aanbod van diverse reparaties. Wij zijn een specialistisch bedrijf met klanten uit Oosterhout, Bavel, Teteringen, Etten-Leur, Made, Raamsdonksveer en andere omliggende dorpen.

U wilt natuurlijk weten wie u helpt bij uw Samsung S7 edge repair. Daarom stellen wij graag Frank voor. Hij is een gedegen reparateur met 12 jaar ervaring.

* iPhone-onderdelen hebben wij vrijwel altijd op voorraad in de winkel in Breda. Bij Samsung is dit niet altijd het geval en dan moeten we onderdelen bestellen. In de meeste gevallen ontvangen wij de bestelling binnen 48 uur.