Galaxy A32 4G reparatie

De prijzen zijn exclusief €15,- euro montage kosten per toestel. Bij ons Wel een jaar garantie op het scherm en andere reparaties.

Defect aan het toestelTe vervangen onderdeelOnderdeelprijs
Het glas van het display is gebroken, of deze geeft helemaal geen beeld meer. Display(Orgineel)€90.-
Achterkant gebroken.Achterkant€50.-
Bij het snel leeglopen of vroegtijdig uitvallen van de accu.Batterij€45.-
Bij laadproblemen of slechte verbinding met accessoiresOplaadpoort€50.-
Camera doet het niet meer of werkt slechtAchtercameraOp aanvraag
Front-camera doet het niet meer of werkt slechtFrontcameraOp aanvraag
Bent u slecht of niet verstaanbaar voor de andere kant.Microfoon€50.-
Uw Telefoon trilt niet meer.Trilfunctie€50.-

Is uw Samsung A32 4G kapot? Is een Samsung A32 4G scherm reparatie nodig? Of gaat het om een andere Samsung A32 4G reparatie? Dan bent u bij SMARTPHONE&ZO aan het juiste adres. Een Samsung A32 4G repareren doen wij iedere dag, maar voor u is het niet zo alledaags. U wilt zo snel mogelijk uw telefoon laten maken.

Telefoon reparatie Minervum

Bij SMARTPHONE&ZO in Breda parkeert u de auto gratis voor de deur en loopt u binnen zonder afspraak. Onze reparateur Frank weet in 30 minuten* de Samsung A32 4G reparatie uit te voeren en u hebt iedere stap van uw Samsung A32 4G repair gezien. Want bij SMARTPHONE&ZO geloven we niet in een Samsung A32 4G reparatie in een achterkamer.

Materiaalkeuze

Wij monteren af met originele producten van de hoogste kwaliteit. Of het nu gaat om een Samsung S9 reparatie of een Samsung A32 4G reparatie, bij SMARTPHONE&ZO zijn we bekend met ieder toestel. Op iedere Samsung A32 4G reparatie zit 12 maanden garantie.

Eerlijk advies

Als we merken dat een Samsung A32 4G kapot is en een Samsung A32 4G reparatie geen nut meer heeft, dan laten we dat weten. Want wij vinden eerlijk advies belangrijk. SMARTPHONE&ZO is dé betrouwbare partij die op transparante wijze een Samsung A32 4G repair uitvoert.

Ervaring in Samsung A31 reparatie

Sinds begin 2014 doen wij waar we goed in zijn: iPhone’s en Ipad’s repareren. We zijn gestart als Smartphone en Tablet reparatie in Breda, maar zijn in 2018 verdergegaan als SMARTPHONE&ZO. met een breder aanbod van diverse reparaties. Wij zijn een specialistisch bedrijf met klanten uit Oosterhout, Bavel, Teteringen, Etten-Leur, Made, Raamsdonksveer en andere omliggende dorpen.

U wilt natuurlijk weten wie u helpt bij uw Samsung A31 repair. Daarom stellen wij graag Frank voor. Hij is een gedegen reparateur met 12 jaar ervaring.

* iPhone-onderdelen hebben wij vrijwel altijd op voorraad in de winkel in Breda. Bij Samsung is dit niet altijd het geval en dan moeten we onderdelen bestellen. In de meeste gevallen ontvangen wij de bestelling binnen 48 uur.