Tablet reparatie

Tablet reparatie Minervum

Ook Tablets van diverse merken, waaronder Samsung, Asus en Huawei kunnen we voor u repareren.

Voor de mogelijkheden en actuele prijs kunt u direct informeren via telefoon, chat of Whatsapp.

 

Bij SMARTPHONE&ZO in Breda parkeert u de auto gratis voor de deur en loopt u binnen zonder afspraak. Onze reparateur Frank weet in 30 minuten* de Samsung reparatie uit te voeren en u heeft iedere stap van uw Samsung repair gezien. Want bij SMARTPHONE&ZO geloven we niet in een reparatie in een achterkamer.

Materiaalkeuze

Wij monteren af met originele producten van de hoogste kwaliteit. Of het nu gaat om een Samsung Tab A7 reparatie, een Huawei Mediapad reparatie, een Samsung Tab A reparatie of een Asus Zenpad reparatie, bij SMARTPHONE&ZO zijn we bekend met ieder toestel. Op iedere Tablet reparatie zit 12 maanden garantie.

Eerlijk advies

Als we merken dat een Tablet kapot is en een reparatie geen nut meer heeft, dan laten we dat weten. Want wij vinden eerlijk advies belangrijk. SMARTPHONE&ZO is dé betrouwbare partij die op transparante wijze een Tablet repair uitvoert.

Jarenlange ervaring in Tablet reparatie

Sinds begin 2014 doen wij waar we goed in zijn: iPhone’s en Ipad’s repareren. We zijn gestart als Smartphone en Tablet reparatie in Breda, maar zijn in 2018 verdergegaan als SMARTPHONE&ZO. met een breder aanbod van diverse reparaties. Wij zijn een specialistisch bedrijf met klanten uit Oosterhout, Bavel, Teteringen, Etten-Leur, Made, Raamsdonksveer en andere omliggende dorpen.

U wilt natuurlijk weten wie u helpt bij uw Samsung repair. Daarom stellen wij graag Frank voor. Hij is een gedegen reparateur met 12 jaar ervaring.

* Apple-onderdelen hebben wij vrijwel altijd op voorraad in de winkel in Breda. Bij Andere merken is dit niet altijd het geval en dan moeten we onderdelen bestellen. In de meeste gevallen ontvangen wij de bestelling binnen 48 uur.