iPhone 6S+ reparatie

De prijzen zijn exclusief €15,- euro montage kosten per toestel. Bij ons Wel een jaar garantie op het scherm en andere reparaties.

Defect aan het toestel Te vervangen onderdeel Onderdeelprijs
Het glas van het display is gebroken, of deze geeft helemaal geen beeld meer. Scherm smartphone&zo huismerk€ 55,-
Het glas van het display is gebroken, of deze geeft helemaal geen beeld meer. Scherm€85,-
Combi-deal Scherm + Batterij vervangen Scherm smartphone&zo huismerk en batterij € 80,-
Combi-deal Scherm + Batterij vervangen Scherm (Origineel) en batterij € 110,-
Bij het snel leeglopen of vroegtijdig uitvallen van de accu. Batterij € 25,-
Geluid slecht(Andere kant onverstaanbaar) of verdwenen tijdens het bellen. Oorspeaker € 35,-
slecht/krakend of helemaal geen geluid. Onderspeaker € 35,-
Homeknop is defect/reageert niet. Homebutton-(LET OP: Touch-Id vervalt bij deze reparatie) € 35,-
Bent u slecht of niet verstaanbaar voor de andere kant. Microfoon € 45,-
Display gaat niet op zwart tijdens bellen. Gezichtsensor € 40,-
Camera doet het niet meer of werkt slecht Camera € 55,-
Bij laadproblemen of slechte verbinding met accessoires Oplaadpoort€ 45,-
Mute-knop functioneert niet meer. Mute button € 40,-
Aan/uit-knop werkt niet naar behoren. Aan/uit knop € 40,-
Een of beide volume toetsen werken niet meer. Volume knop € 40,-
De trilfunctie van uw toestel werkt niet meer. Trilmotor€ 35,-
Behuizing beschadigd/Verbogen. Behuizing/achterkant € 105,-
BeschermingTempered glass + bumber€27,50

IPhone 6S Plus batterij reparatie Breda.

Als de IPhone 6S Plus accu snel leegloopt dan zal de Apple batterij vervangen moeten worden.

Is uw IPhone 6S Plus batterij kapot, de IPhone 6S Plus batterij defect, voor een IPhone batterij vervangen komt u naar Smartphone&Zo op het Minervum 7448 in Breda.

Gaat u uw IPhone 6S Plus batterij kopen in Breda? Dan is uw iPhone batterij snel leeg en zal Smartphone&ZO u helpen met het vervangen van de IPhone batterij.

Heeft het zin om je IPhone batterij te vervangen? Hoeveel kost het vervangen van een IPhone 6S Plus batterij? Met deze Apple gerelateerde vragen over de IPhone 6S Plus batterij vervanging kunt u altijd vrijblijvend met Smartphone&Zo bellen, mailen of whatsappen.

Bij een IPhone 6S Plus batterij reparatie in Breda wordt deze volledig vervangen voor een nieuw exemplaar. De IPhone 6S Plus batterij vervangen in Breda doet u bij Smartphone&Zo, waar service, garantie en een hartelijk welkom met een lekker kopje koffie u  al meer dan 10 jaar  gegarandeerd een tevreden terugkerende klant maakt.

Bent u opzoek naar de specialist in IPhone Batterijen, gaat u de IPhone accu vervangen in Breda? Wij zullen de Apple IPhone 6S Plus batterij vervangen. En doen dit snel en direct.

IPhone 6S Plus Scherm reparatie.

Smartphone&Zo verzorgt uw IPhone 6S Plus scherm reparatie. De IPhone 6S Plus reparatie gebeurt met een origineel Apple scherm. Als u een IPhone 6S Plus scherm reparatie goedkoop wilt uitvoeren dan zal de geboden kwaliteit sterk teruglopen.

Wilt u een IPhone 6S Plus kopen, of een refurbished IPhone kopen. Overweeg dan een 2e hands IPhone aan te schaffen. De 2e hands IPhone bij Smartphone&Zo is origineel en niet een goedkope refurbished IPhone.

De IPhone scherm repartie wordt in Breda op het Minervum 7448 in uw bijzijn uitgevoerd. Niet voor niets wordt de IPhone reparatie Breda direct voor u uitgevoerd door Frank van Smartphone&Zo. Als u opzoek bent naar Apple reparatie Breda zijn er diverse IPhone scherm reparatie mogelijkheden. Uw Apple IPhone scherm vervangen, een voordelige telefoon reparatie Breda laten uitvoeren doet u bij Smartphone&Zo, waar Service, garantie en een hartelijk welkom al meer dan 10 jaar gegarandeerd een tevreden terugkerende klant oplevert. MVG Team Smartphone&Zo.

Telefoon reparatie Minervum

Bij SMARTPHONE&ZO in Breda parkeert u de auto gratis voor de deur en loopt u binnen zonder afspraak. Onze reparateur Frank voert in 30 minuten, de iPhone 6S+ reparatie uit en u hebt iedere stap van uw iPhone repair gezien. Want bij SMARTPHONE&ZO geloven we niet in een reparatie in een achterkamer.

Materiaalkeuze

Wij monteren af met originele producten van de hoogste kwaliteit. Daarnaast hebben we ook ons smartphone&zo huismerk voor een zachtere prijs. Ideaal als u voordelig uit wilt zijn voor een iPhone 6S+ scherm reparatie. Op iedere iPhone repair zit 12 maanden garantie.

Eerlijk advies

Als we merken dat een iPhone 6S+ defect is en een iPhone 6S+ reparatie geen nut meer heeft, dan laten we dat weten. Want wij vinden eerlijk advies belangrijk. SMARTPHONE&ZO is dé betrouwbare partij die op transparante wijze een iPhone 6S+ repair uitvoert.

Jarenlange ervaring in iPhone 6S+ reparatie

Sinds begin 2014 doen wij waar we goed in zijn: iPhone’s en Ipad’s repareren. We zijn gestart als Smartphone en Tablet reparatie in Breda, maar zijn in 2018 verdergegaan als SMARTPHONE&ZO. met een breder aanbod van diverse reparaties. Wij zijn een specialistisch bedrijf met klanten uit Oosterhout, Bavel, Teteringen, Etten-Leur, Made, Raamsdonksveer en andere omliggende dorpen.

U wilt natuurlijk weten wie u helpt bij uw iPhone 6S+ repair. Daarom stellen wij graag Frank voor. Hij is een gedegen iPhone reparateur met 16 jaar ervaring.