Playstation 4 reparatie

De prijzen zijn exclusief €25,- euro montage kosten per toestel. Bij ons Wel een jaar garantie op het scherm en andere reparaties.

Console

Console: DefectOnderdeelOnderdeelprijs
Playstation wordt te warm,
Veel ventilatie geluid.
Reinigen / Koelpasta35,-
Geen beeldHDMI-poort55,-
Geen BeeldHDMI-Chip65,-
Leest geen Disk meerBlu-ray Laser65,-
Leest geen Disk meerBlu-ray Speler100,-
Start niet/FoutmeldingHardeschijf 500GB70,-
Start niet/FoutmeldingHardeschijf 1TB85,-
Ventilator draait niet of maakt herrieVentilator65,-
Geen StroomVoeding125,-

PS4 Controller

Controller: DefectOnderdeelOnderdeelprijs
stick drift
(Stick beweegt vanzelf)
Sticks€25.-
Laad niet opLaadpoort€25.-
Snel LeegBatterij€30.-

PS4/Playstation schoonmaken/reinigen

Maakt de ventilator geluid van uw PS4, dan is schoonmaken van uw Playstation 4 de beste optie. De koelpasta vervangen van uw PS4 zal ook bij het reinigen van de Playstation 4 gebeuren.

Wordt uw PS4 te warm, dan zal dit probleem worden opgelost met deze reiniging/koelpasta vervangen/ onderhoudsbeurt voor uw gameconsole.

Geen beeld op de PS4

Is er geen beeld op uw Playstation, uw PS4 HDMI poort vervangen zal de oplossing zijn. Het vervangen van de HDMI module/poort is vaak de oplossing. Soms moeten we de HDMI-chip vervangen als de HDMI-chip defect is. Bij een kapotte HDMI-chip zal de PS4 ook geen beeld geven. De HDMI reparatie van uw console wordt vaak binnen een werkdag uitgevoerd.. De reparatie van de defecte HDMI-poort doen wij elke dag!

Is uw HDMI-poort kapot? Kom dan direct naar Smartphone&zo op het Minervum 7448 in Breda.

PS4 geeft geen Stroom.

Geen stroom betekend een reparatie van de voeding van uw ps4. Uw PlayStation voeding kapot dan zal Frank de defecte PS4 voeding voor u vervangen. Frank vervangt en repareert al jaren defecte Gameconsoles.

PS4 leest geen disk meer.

Als uw ps4 geen disk meer leest dan is de Blu-ray laser defect. De reparatie van de Blu-ray laser zal het probleem met uw Playstation oplossen. Als de Blu-ray laser defect is leest uw PS4 geen disk meer.

Een defecte Blu-ray speler kan ook de oorzaak zijn. Is de Blu-ray speler kapot dan zal er een reparatie of een vervangende Blu-ray speler moeten worden geïnstalleerd.

Foutmelding PS4/ Playstation start niet op

Bij een foutmelding van uw PS4 zal de PlayStation 4 niet starten. Dit probleem kan aan de Harde schijf van uw PS4 liggen. Het vervangen van de Harde schijf van uw PlayStation of vergroten van de harde schijf naar 1TB kan de uitkomst bieden Het opstarten van uw PS4 zal nu weer mogelijk zijn.

 

 

 

 

 

 

Playstation reparatie Breda

Bij SMARTPHONE&ZO in Breda parkeert u de auto gratis voor de deur en loopt u binnen zonder afspraak. Onze reparateur Frank kijkt wat er aan uw Apparaat defect is. Vervolgens legt hij uit hoe hij de Reparatie wil uitvoeren. Zo weet u van te voren waar u aan toe bent wat betreft de reparatie en de kosten ervan.

Materiaalkeuze

Wij monteren af met originele producten van de hoogste kwaliteit.

Eerlijk advies

Als we merken dat een Apparaat kapot is en een reparatie geen nut meer heeft, dan laten we dat weten. Want wij vinden een eerlijk advies belangrijk. SMARTPHONE&ZO is dé betrouwbare partij die op transparante wijze een reparatie uitvoert

Jarenlange ervaring in reparatie

Sinds begin 2014 doen wij waar we goed in zijn: iPhone’s, Ipad’s en andere apparatuur repareren. We zijn gestart als Smartphone en Tablet reparatie in Breda, maar zijn in 2018 verdergegaan als SMARTPHONE&ZO. met een breder aanbod van diverse reparaties. Wij zijn een specialistisch bedrijf met klanten uit Oosterhout, Bavel, Teteringen, Etten-Leur, Made, Raamsdonksveer en andere omliggende dorpen.

U wilt natuurlijk weten wie u helpt bij uw Reparatie. Daarom stellen wij graag Frank voor. Hij is een gedegen reparateur met 12 jaar ervaring.