Playstation 5 reparatie

De prijzen zijn exclusief €25,- euro montage kosten per toestel. Bij ons Wel een jaar garantie op het scherm en andere reparaties.

PS5 Console

DefectOnderdeelOnderdeelprijs
Schoon maken /stofvrij
maken
€45.-
Geen beeldHDMI-poort€75.-
Leest geen Disk meer Blu-ray Laser€85,-
Ventilator draait niet of maakt herrie Ventilator €75.-
Geen Stroom Voeding €135,-

PS5 Controller

DefectOnderdeelOnderdeelprijs
stick drift
(Stick beweegt vanzelf)
Sticks€35.-
Laad niet opLaadpoort€40.-
Snel LeegBatterij€45.-

Is uw Playstation 5 console kapot? Of werkt de Playstation 5 niet meer naar behoren? Wilt u de PS5 stofvrij laten maken.  Dan bent u bij SMARTPHONE&ZO aan het juiste adres. Een game console repareren doen wij regelmatig, maar voor u is het niet zo alledaags. U wilt zo snel mogelijk uw apparaat laten maken.

Playstation 5 reparatie Breda

Bij SMARTPHONE&ZO in Breda parkeert u de auto gratis voor de deur en loopt u binnen zonder afspraak. Onze reparateur Frank kijkt wat er aan uw apparaat defect is. Vervolgens legt hij uit hoe hij de reparatie wil uitvoeren. Zo weet u van te voren waar u aan toe bent wat betreft de reparatie en de kosten ervan.

Materiaalkeuze

Wij monteren af met originele producten van de hoogste kwaliteit.

Eerlijk advies

Als we merken dat een apparaat kapot is en een reparatie geen nut meer heeft, dan laten we dat weten. Want wij vinden een eerlijk advies belangrijk. SMARTPHONE&ZO is dé betrouwbare partij die op transparante wijze een reparatie uitvoert

Jarenlange ervaring in reparatie

Sinds begin 2014 doen wij waar we goed in zijn: iPhone’s, Ipad’s en andere apparatuur repareren. We zijn gestart als Smartphone en Tablet reparatie in Breda, maar zijn in 2018 verdergegaan als SMARTPHONE&ZO. met een breder aanbod van diverse reparaties. Wij zijn een specialistisch bedrijf met klanten uit Oosterhout, Bavel, Teteringen, Etten-Leur, Made, Raamsdonksveer en andere omliggende dorpen.

U wilt natuurlijk weten wie u helpt bij uw Reparatie. Daarom stellen wij graag Frank voor. Hij is een gedegen reparateur met 12 jaar ervaring.