Samsung Galaxy M33

De prijzen zijn exclusief €15,- euro montage kosten per toestel. Bij ons Wel een jaar garantie op het scherm en andere reparaties.

OnderdeelDefectOnderdeelprijs
Prijs op aanvraag

Samsung Galaxy M33 Scherm reparatie Breda.

Is uw Samsung M33 display kapot, Is een Samsung M33 scherm reparatie nodig? Dan bent u bij SMARTPHONE&ZO aan het juiste adres. Een Samsung mobile repareren doen wij iedere dag, maar voor u is het niet zo alledaags. Uw defecte Samsung scherm wordt vervangen door een origineel Samsung display.

Samsung M33 Batterij Reparatie Breda

Is de batterij van Uw Samsung M33 Defect. Dan vervangen wij deze door een originele Samsung Batterij. Heeft u problemen met uw M33 batterij capaciteit. Uw kapotte Samsung accu wordt netjes afgevoerd voor recycling.

Samsung M33 Reparatie Breda

Heeft u problemen met uw Samsung M33, Uw Samsung M33 Laadpoort kapot, M33 Speaker defect, M33 scherm repair nodig. Smartphone&zo staat voor u klaar.

Telefoon reparatie Minervum

Bij SMARTPHONE&ZO in Breda parkeert u de auto gratis voor de deur en loopt u binnen zonder afspraak. Onze reparateur Frank weet in 30 minuten* de Samsung mobiel reparatie uit te voeren en u hebt iedere stap van uw Samsung gezien. Want bij SMARTPHONE&ZO geloven we niet in een Samsung reparatie in een achterkamer.

Materiaalkeuze

Wij monteren af met originele producten van de hoogste kwaliteit. Of het nu gaat om een Samsung S9 reparatie of een Samsung Galaxy M33 reparatie, bij SMARTPHONE&ZO zijn we bekend met ieder toestel. Op iedere Samsung reparatie zit 12 maanden garantie.

Eerlijk advies

Als we merken dat een Samsung mobile kapot is en een Samsung reparatie geen nut meer heeft, dan laten we dat weten. Want wij vinden eerlijk advies belangrijk. SMARTPHONE&ZO is dé betrouwbare partij die op transparante wijze een Samsung repair uitvoert.

Ervaring in Samsung reparatie

Sinds begin 2014 doen wij waar we goed in zijn: iPhone’s en Ipad’s repareren. We zijn gestart als Smartphone en Tablet reparatie in Breda, maar zijn in 2018 verdergegaan als SMARTPHONE&ZO. met een breder aanbod van diverse reparaties. Wij zijn een specialistisch bedrijf met klanten uit Oosterhout, Bavel, Teteringen, Etten-Leur, Made, Raamsdonksveer en andere omliggende dorpen.

U wilt natuurlijk weten wie u helpt bij uw Samsung repair. Daarom stellen wij graag Frank voor. Hij is een gedegen reparateur met 12 jaar ervaring.

* iPhone-onderdelen hebben wij vrijwel altijd op voorraad in de winkel in Breda. Bij Samsung is dit niet altijd het geval en dan moeten we onderdelen bestellen. In de meeste gevallen ontvangen wij de bestelling binnen 48 uur.