iPad Pro 12.9 6e generatie

De prijzen zijn exclusief €25,- euro montage kosten per toestel. Bij ons Wel een jaar garantie op het scherm en andere reparaties.

Defect aan het toestelTe vervangen onderdeelOnderdeelprijs
Display Defect/GebrokenDisplay(Origineel)Prijs op aanvraag

Is uw iPad Pro 12.9 6e generatie kapot? Is een iPad Pro 12.9 6e generatie scherm reparatie nodig? Of gaat het om een andere iPad reparatie? Dan bent u bij SMARTPHONE&ZO aan het juiste adres. Een iPad Pro 12.9 4G repareren doen wij iedere dag, maar voor u is het niet zo alledaags. U wilt zo snel mogelijk uw iPad Pro 12.9 4G laten maken.

Reparatie iPad Pro 12.9 6e generatie Breda

Bij SMARTPHONE&ZO in Breda parkeert u de auto gratis voor de deur en loopt u binnen zonder afspraak. De reparatie is vaak dezelfde dag nog klaar. de iPad 7 reparatie uit te voeren en u hebt iedere stap van uw iPad 7 repair gezien. Want bij SMARTPHONE&ZO houden we van transparantie en geloven we niet in een iPad 7 reparatie in een achterkamer.

Materiaalkeuze

Wij monteren af met originele producten van de hoogste kwaliteit. Of het nu gaat om een iPad scherm reparatie, iPad Air reparatie, een iPad Pro reparatie of een iPad Mini reparatie, bij SMARTPHONE&ZO zijn we bekend met ieder toestel. Op iedere iPad reparatie zit 12 maanden garantie.

Eerlijk advies

Als we merken dat een iPad kapot is en een reparatie geen nut meer heeft, dan laten we dat weten. Want wij vinden eerlijk advies belangrijk. SMARTPHONE&ZO is dé betrouwbare partij die op transparante wijze een iPad repair uitvoert.

Jarenlange ervaring in iPad reparatie

Sinds begin 2014 doen wij waar we goed in zijn: iPhone’s en iPad’s repareren. We zijn gestart als Smartphone en Tablet reparatie in Breda, maar zijn in 2018 verdergegaan als SMARTPHONE&ZO. met een breder aanbod van diverse reparaties. Wij zijn een specialistisch bedrijf met klanten uit Oosterhout, Bavel, Teteringen, Etten-Leur, Made, Raamsdonksveer en andere omliggende dorpen.

U wilt natuurlijk weten wie u helpt bij uw iPad repair. Daarom stellen wij graag Frank voor. Hij is een gedegen reparateur met 12 jaar ervaring.