Galaxy Note 10+ reparatie

De prijzen zijn exclusief €15,- euro montage kosten per toestel. Bij ons Wel een jaar garantie op het scherm en andere reparaties.

OnderdeelDefectOnderdeelprijs
DisplayDisplay (Origineel)€315.-

Is uw Samsung Note 10+ kapot? Is een Samsung Note 10+ scherm reparatie nodig? Of gaat het om een andere Samsung Note 10+ reparatie? Dan bent u bij SMARTPHONE&ZO aan het juiste adres. Een Samsung Note 10+ repareren doen wij iedere dag, maar voor u is het niet zo alledaags. U wilt zo snel mogelijk uw telefoon laten maken.

Telefoon reparatie Minervum

Bij SMARTPHONE&ZO in Breda parkeert u de auto gratis voor de deur en loopt u binnen zonder afspraak. Onze reparateur Frank weet in 30 minuten* de Samsung Note 10+ reparatie uit te voeren en u hebt iedere stap van uw Samsung Note 10+ repair gezien. Want bij SMARTPHONE&ZO geloven we niet in een reparatie in een achterkamer.

Materiaalkeuze

Wij monteren af met originele producten van de hoogste kwaliteit. Of het nu gaat om een Samsung Note 10+ reparatie of een Samsung S9+ reparatie, bij SMARTPHONE&ZO zijn we bekend met ieder toestel. Op iedere Samsung Note 10+ reparatie zit 12 maanden garantie.

Eerlijk advies

Als we merken dat een Samsung Note 10+ kapot is en een Samsung Note 10+ reparatie geen nut meer heeft, dan laten we dat weten. Want wij vinden eerlijk advies belangrijk. SMARTPHONE&ZO is dé betrouwbare partij die op transparante wijze een Samsung Note 10+ repair uitvoert.

Ervaring in Samsung Note 10+ reparatie

Sinds begin 2014 doen wij waar we goed in zijn: iPhone’s en Ipad’s repareren. We zijn gestart als Smartphone en Tablet reparatie in Breda, maar zijn in 2018 verdergegaan als SMARTPHONE&ZO. met een breder aanbod van diverse reparaties. Wij zijn een specialistisch bedrijf met klanten uit Oosterhout, Bavel, Teteringen, Etten-Leur, Made, Raamsdonksveer en andere omliggende dorpen.

U wilt natuurlijk weten wie u helpt bij uw Samsung Galaxy Note 10+ repair. Daarom stellen wij graag Frank voor. Hij is een gedegen reparateur met 12 jaar ervaring.

* iPhone-onderdelen hebben wij vrijwel altijd op voorraad in de winkel in Breda. Bij Samsung is dit niet altijd het geval en dan moeten we onderdelen bestellen. In de meeste gevallen ontvangen wij de bestelling binnen 48 uur.