Samsung A7 reparatie

De prijzen zijn exclusief €15,- euro montage kosten per toestel.

Defect aan het toestel Te vervangen onderdeel Onderdeelprijs
Het glas van het display is gebroken, of deze geeft helemaal geen beeld meer. Display € 120,-
Bij het snel leeglopen of vroegtijdig uitvallen van de accu. Batterij€ 145,-
Bij laadproblemen of slechte verbinding met accessoires Oplaadpoort€ 145,-
Camera doet het niet meer of werkt slecht Achtercamera€ 155,-
Front-camera doet het niet meer of werkt slecht Frontcamera€ 140,-
Koptelefoon functioneert niet meer naar behoren. Oortelefoon ingang € 140,-
Geluid slecht(Andere kant onverstaanbaar) of verdwenen tijdens het bellen. Oorspeaker€ 135,-
Bent u slecht of niet verstaanbaar voor de andere kant. Microfoon€ 145,-
Achterkant beschadigt of gebrokenAchterkant€ 140,-
Uw Telefoon trilt niet meer. Trilfunctie€ 135,-

Is uw Samsung A7 kapot? Is een Samsung A7 scherm reparatie nodig? Of gaat het om een andere Samsung A7 reparatie? Dan bent u bij SMARTPHONE&ZO aan het juiste adres. Een Samsung repareren doen wij iedere dag, maar voor u is het niet zo alledaags. U wilt zo snel mogelijk uw telefoon laten maken.

Telefoon reparatie Minervum

Bij SMARTPHONE&ZO in Breda parkeert u de auto gratis voor de deur en loopt u binnen zonder afspraak. Onze reparateur Frank weet in 30 minuten* de Samsung A7 reparatie uit te voeren en u hebt iedere stap van uw repair gezien. Want bij SMARTPHONE&ZO geloven we niet in een reparatie in een achterkamer.

Materiaalkeuze

Wij monteren af met originele producten van de hoogste kwaliteit. Of het nu gaat om een Samsung A7 reparatie, een Samsung S6 reparatie of een Samsung S6 edge+ reparatie, bij SMARTPHONE&ZO zijn we bekend met ieder toestel. Op iedere Samsung reparatie zit 12 maanden garantie.

Eerlijk advies

Als we merken dat een Samsung A7 kapot is en een Samsung A7 reparatie geen nut meer heeft, dan laten we dat weten. Want wij vinden eerlijk advies belangrijk. SMARTPHONE&ZO is dé betrouwbare partij die op transparante wijze een Samsung A7 repair uitvoert.

Ervaring in Samsung A7 reparatie

Sinds begin 2014 doen wij waar we goed in zijn: iPhone’s en Ipad’s repareren. We zijn gestart als Smartphone en Tablet reparatie in Breda, maar zijn in 2018 verdergegaan als SMARTPHONE&ZO. met een breder aanbod van diverse reparaties. Wij zijn een specialistisch bedrijf met klanten uit Oosterhout, Bavel, Teteringen, Etten-Leur, Made, Raamsdonksveer en andere omliggende dorpen.

U wilt natuurlijk weten wie u helpt bij uw Samsung A7 repair. Daarom stellen wij graag Frank voor. Hij is een gedegen reparateur met 12 jaar ervaring.

* iPhone-onderdelen hebben wij vrijwel altijd op voorraad in de winkel in Breda. Bij Samsung is dit niet altijd het geval en dan moeten we onderdelen bestellen. In de meeste gevallen ontvangen wij de bestelling binnen 48 uur.