Iphone SE 2020 reparatie

De prijzen zijn exclusief €15,- euro montage kosten per toestel. Bij ons Wel een jaar garantie op het scherm en andere reparaties.

OnderdeelDefectOnderdeelprijs
Display Defect/GebrokenDisplay(Origineel)€100.-
Display Defect/GebrokenDisplay(Huismerk)€75,-
Accu Snel leegAccu€45,-
BeschermingTempered glas + bumper€27,50
Slecht/Niet opladenLaadpoort€55.-
Behuizing beschadigd/VerbogenComplete Behuizing€130,-
Camera defect/Slecht beeldCameramodule€80,-
Camera defect/Slecht beeldFront Camera€45.-
Camera lensCamera lens€10.-
Geluid slecht(Andere kant onverstaanbaar)Oorspeaker€45,-
slecht/krakend of helemaal geen geluidOnderspeaker€45,-
Bent u slecht of niet verstaanbaar voor de andere kantMicrofoon€65,-
Display gaat niet op zwart tijdens bellenGezichtsensor€65,-
Aan/uit-knop werkt niet naar behorenAan/uit knop€65,-
Mute-knop functioneert niet meerMute button€65,-
Een of beide volume toetsen werken niet meerVolume knop€65,-
De trilfunctie van uw toestel werkt niet meerTrilmotor€65,-

IPhone SE 2020 batterij reparatie Breda.

Als de IPhone SE 2020 accu snel leegloopt dan zal de Apple batterij vervangen moeten worden.

Is uw iPhone SE 2020 batterij kapot, de iPhone SE 2020 batterij defect, voor een IPhone batterij vervangen komt u naar Smartphone&Zo op het Minervum 7448 in Breda.

Gaat u uw IPhone SE 2020 batterij kopen in Breda? Dan is uw iPhone batterij snel leeg en zal Smartphone&ZO u helpen met het vervangen van de IPhone batterij.

Heeft het zin om je IPhone batterij te vervangen? Hoeveel kost het vervangen van een IPhone SE 2020 batterij? Met deze Apple gerelateerde vragen over de IPhone SE 2020 batterij vervanging kunt u altijd vrijblijvend met Smartphone&Zo bellen, mailen of whatsappen.

Bij een IPhone SE 2020 batterij reparatie in Breda wordt deze volledig vervangen voor een nieuw exemplaar. De IPhone SE 2020 batterij vervangen in Breda doet u bij Smartphone&Zo, waar service, garantie en een hartelijk welkom met een lekker kopje koffie u  al meer dan 10 jaar  gegarandeerd een tevreden terugkerende klant maakt.

Bent u opzoek naar de specialist in IPhone Batterijen, gaat u de IPhone accu vervangen in Breda? Wij zullen de Apple IPhone SE 2020 batterij vervangen. En doen dit snel en direct.

IPhone SE 2020 Scherm reparatie.

Smartphone&Zo verzorgt uw IPhone SE 2020 scherm reparatie. De IPhone SE 2020 reparatie gebeurt met een origineel Apple scherm. Als u een IPhone SE 2020 scherm reparatie goedkoop wilt uitvoeren dan zal de geboden kwaliteit sterk teruglopen.

Wilt u een IPhone SE 2020 kopen, of een refurbished IPhone kopen. Overweeg dan een 2e hands IPhone aan te schaffen. De 2e hands IPhone bij Smartphone&Zo is origineel en niet een goedkope refurbished IPhone.

De IPhone scherm repartie wordt in Breda op het Minervum 7448 in uw bijzijn uitgevoerd. Niet voor niets wordt de IPhone reparatie Breda direct voor u uitgevoerd door Frank van Smartphone&Zo. Als u opzoek bent naar Apple reparatie Breda zijn er diverse IPhone scherm reparatie mogelijkheden. Uw Apple IPhone scherm vervangen, een voordelige telefoon reparatie Breda laten uitvoeren doet u bij Smartphone&Zo, waar Service, garantie en een hartelijk welkom al meer dan 10 jaar gegarandeerd een tevreden terugkerende klant oplevert. MVG Team Smartphone&Zo.

Telefoon reparatie Minervum

Bij SMARTPHONE&ZO in Breda parkeert u de auto gratis voor de deur en loopt u binnen zonder afspraak. Onze reparateur Frank voert in 30 minuten de iPhone SE 2020 reparatie uit en u hebt iedere stap van uw iPhone repair gezien. Want bij SMARTPHONE&ZO geloven we niet in een reparatie in een achterkamer.

Materiaalkeuze

Wij monteren af met originele producten van de hoogste kwaliteit. Op iedere iPhone repair zit 12 maanden garantie.

Eerlijk advies

Als we merken dat een iPhone SE 2020 defect is en een iPhone SE 2020 reparatie geen nut meer heeft, dan laten we dat weten. Want wij vinden eerlijk advies belangrijk. SMARTPHONE&ZO is dé betrouwbare partij die op transparante wijze een iPhone SE 2020 repair uitvoert.

Jarenlange ervaring in iPhone reparatie

Sinds begin 2014 doen wij waar we goed in zijn: Iphone en Ipad’s repareren. We zijn gestart als Smartphone en Tablet reparatie in Breda, maar zijn in 2018 verdergegaan als SMARTPHONE&ZO. met een breder aanbod van diverse reparaties. Wij zijn een specialistisch bedrijf met klanten uit Oosterhout, Bavel, Teteringen, Etten-Leur, Made, Raamsdonksveer en andere omliggende dorpen.

U wilt natuurlijk weten wie u helpt bij uw iPhone SE 2020 repair. Daarom stellen wij graag Frank voor. Hij is een gedegen iPhone reparateur met 16 jaar ervaring.