iPhone reparatie

Iphone scherm reparatie Breda

Als de iPhone defect is, hoeft u geen afspraak te maken. U rijdt naar ons toe, parkeert de auto gratis voor de deur en wij maken uw smartphone binnen 30 minuten. Of het nu gaat om een iPhone 15 reparatie met onbekende klachten, een iPhone 14 scherm reparatie, uw iPhone 13 defect, problemen met uw iPad, iMac, MacBook of laptop: Frank maakt het en wij geven u 12 maanden garantie op het gerepareerde onderdeel.

iPhone defect Breda

Niet alleen is uw Iphone reparatie bij ons in goede handen, ook voor diverse andere Reparaties kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan Producten van Samsung, Huawei, LG, Motorola, Nokia, One Plus.

Is u scherm kapot, een batterij defect of heeft u andere klachten. Wij staan voor u klaar. Voor de gehele regio Breda zijn wij door onze centrale ligging op het Minervum 7448 in Breda gemakkelijk te bereiken.

Komt u uit: Breda, Oosterhout, Bavel, Teteringen, Made, Dorst, Raamsdonksveer, Ulvenhout, Terheide of Chaam. Dan blijft de reistijd naar onze locatie minder dan 20 minuten. U parkeert de auto kosteloos voor de deur en wordt direct geholpen.

Smartphone repareren Breda

Originele Iphone 8 reparatie, is ook de Iphone X kapot of de Iphone 7 defect dan lossen we dit direct voor u op. Wilt u het Iphone 11 Pro scherm vervangen of de Iphone 8 batterij laten vervangen dan kunt u erop wachten. De ipad Pro defect of het Ipad scherm vervangen dan is ook dit geen probleem. Een Samsung S7 kapot of een Samsung S8 reparatie, Samsung S9 defect of een samsung S10 scherm vervangen dan is de reparatie tijd wat langer.  Wij staan voor u klaar. Het Huawei scherm vervangen of een one plus reparatie laten uitvoeren is nog steeds rendabel. De laptop defect, waterschade reparatie of een Macbook reparatie dan kunnen wij dit voor u verzorgen. Zelfs een Playstation reparatie is mogelijk. Uw Playstation kapot, Nintendo defect of een XBOX repair dit kunt u ten aller tijde bij ons aanbieden. Smartphonenzo levert een top prestatie. Upgrade van uw geheugen van HDD naar SSD is ook een mogelijkheid.

Iphone reparatie Minervum

Gevestigd sinds 2014 op het Minervum 7448 in Breda Verzorgen wij uw Iphone reparatie.

Materiaalkeuze

Wij monteren af met originele producten van de hoogste kwaliteit. Daarnaast hebben we ook ons Smartphone&zo huismerk voor een zachtere prijs. Ideaal als u voordelig uit wilt zijn voor een iPhone scherm reparatie. Op iedere iPhone repair zit 12 maanden garantie.

Eerlijk advies

Als we merken dat een iPhone defect is en een iPhone reparatie geen nut meer heeft, dan laten we dat weten. Want wij vinden eerlijk advies belangrijk. SMARTPHONE&ZO is dé betrouwbare partij die op transparante wijze een iPhone reparatie uitvoert.

Jarenlange ervaring in iPhone reparaties

Sinds begin 2014 doen wij waar we goed in zijn: iPhone’s en Ipad’s repareren. We zijn gestart als Smartphone en Tablet reparatie in Breda, maar zijn in 2018 verdergegaan als SMARTPHONE&ZO. met een breder aanbod van diverse reparaties. Wij zijn een specialistisch bedrijf met klanten uit Oosterhout, Bavel, Teteringen, Etten-Leur, Made, Raamsdonksveer en andere omliggende dorpen.

U wilt natuurlijk weten wie u helpt bij uw iPhone reparatie. Daarom stellen wij graag Frank voor. Hij is een gedegen iPhone reparateur met 12 jaar ervaring.

* iPhone-onderdelen hebben wij vrijwel altijd op voorraad in de winkel in Breda. Bij Samsung is dit niet altijd het geval en dan moeten we onderdelen bestellen. In de meeste gevallen ontvangen wij de bestelling binnen 48 uur.