Iphone 13 Pro Max reparatie

De prijzen zijn exclusief €15,- euro montage kosten per toestel. Bij ons Wel een jaar garantie op het scherm en andere reparaties.

Defect aan het toestelTe vervangen onderdeel Onderdeelprijs
Display Defect/GebrokenDisplay(Origineel)535,-
BeschermingTempered glas + bumper€35.-
Accu Snel leegAccu€145,-
Slecht/Niet opladenLaadpoort€160,-
Camera defect/Slecht beeldCameramodule€180,-
Achterkant DefectComplete Behuizing€505,-

IPhone 13 Pro Max batterij reparatie Breda.

Als de IPhone 13 Pro Max accu snel leegloopt dan zal de Apple batterij vervangen moeten worden.

Is uw iPhone 13 Pro Max batterij kapot, de iPhone 13 Pro Max batterij defect, voor een IPhone batterij vervangen komt u naar Smartphone&Zo op et Minervum 7448 in Breda.

Gaat u uw IPhone 13 Pro Max batterij kopen in Breda? Dan is uw iPhone batterij snel leeg en zal Smartphone&ZO u helpen met het vervangen van de IPhone batterij.

Heeft het zin om je IPhone batterij te vervangen? Hoeveel kost het vervangen van een IPhone 13 Pro Max batterij? Met deze Apple gerelateerde vragen over de IPhone 13 Pro Max batterij vervanging kunt u altijd vrijblijvend met Smartphone&Zo bellen, mailen of whatsappen.

Bij een IPhone 13 Pro Max batterij reparatie in Breda wordt deze volledig vervangen voor een nieuw exemplaar. De IPhone 13 Pro Max batterij vervangen in Breda doet u bij Smartphone&Zo, waar service, garantie een hartelijk welkom met een lekker kopje koffie u  al meer dan 10 jaar  gegarandeerd een tevreden terugkerende klant maakt.

IPhone 13 Pro Max Scherm reparatie.

Smartphone&Zo verzorgt uw IPhone 13 Pro Max scherm reparatie. De IPhone 13 Pro Max reparatie gebeurt met een origineel Apple scherm. Als u een IPhone 13 Pro Max scherm reparatie goedkoop wilt uitvoeren dan zal de geboden kwaliteit sterk teruglopen.

Wilt u een IPhone 13 Pro Max kopen, of een refurbished IPhone kopen. Overweeg dan een 2e hands IPhone aan te schaffen. De 2e hands IPhone bij Smartphone&Zo is origineel en niet een goedkope refurbished IPhone.

De IPhone scherm repartie wordt in Breda op het Minervum 7448 in uw bijzijn uitgevoerd. Niet voor niets wordt de IPhone reparatie Breda direct voor u uitgevoerd door Frank van Smartphone&Zo. Als u opzoek bent naar Apple reparatie Breda zijn er diverse IPhone scherm reparatie mogelijkheden. Uw Apple IPhone scherm vervangen, een voordelige telefoon reparatie Breda laten uitvoeren doet u bij Smartphone&Zo, waar Service, garantie en een hartelijk welkom al meer dan 10 jaar gegarandeerd een tevreden terugkerende klant oplevert. MVG Team Smartphone&Zo.

Telefoon reparatie Minervum

Bij SMARTPHONE&ZO in Breda parkeert u de auto gratis voor de deur en loopt u binnen zonder afspraak. Onze reparateur Frank voert in 30 minuten de iPhone 13 Pro Max reparatie uit en u hebt iedere stap van uw iPhone repair gezien. Want bij SMARTPHONE&ZO geloven we niet in een reparatie in een achterkamer.

Materiaalkeuze

Wij monteren af met originele producten van de hoogste kwaliteit. Op iedere iPhone repair zit 12 maanden garantie.

Eerlijk advies

Als we merken dat een iPhone 13 Pro Max defect is en een iPhone 13 Pro Maxx reparatie geen nut meer heeft, dan laten we dat weten. Want wij vinden eerlijk advies belangrijk. SMARTPHONE&ZO is dé betrouwbare partij die op transparante wijze een iPhone 13 Pro Max repair uitvoert.

Jarenlange ervaring in iPhone reparatie

Sinds begin 2014 doen wij waar we goed in zijn: iPhone’s en Ipad’s repareren. We zijn gestart als Smartphone en Tablet reparatie in Breda, maar zijn in 2018 verdergegaan als SMARTPHONE&ZO. met een breder aanbod van diverse reparaties. Wij zijn een specialistisch bedrijf met klanten uit Oosterhout, Bavel, Teteringen, Etten-Leur, Made, Raamsdonksveer en andere omliggende dorpen.

U wilt natuurlijk weten wie u helpt bij uw iPhone 13 Pro Max repair. Daarom stellen wij graag Frank voor. Hij is een gedegen iPhone reparateur met 16 jaar ervaring.