Nintendo Oled reparatie

De prijzen zijn exclusief €25,- euro montage kosten per toestel. Bij ons Wel een jaar garantie op het scherm en andere reparaties.

DefectOnderdeelOnderdeelprijs
Wordt warm.Schoommaken koelpasta
Laadt niet meerLaadpoort
Geen stroomPower chip
Leest geen spellenKaart-lezer
Glas gebroken/ Touch werkt niet/slechtGlas/Touchscreen
Geen beeldLcd
Leest geen SD kaartSD-kaart lezer
Ventilator maakt herrieVentilator
Joycon verbind niet /Laad nietJoy-con rail

Nintendo Joycon

DefectOnderdeelOnderdeelprijs
stick drift
(Stick beweegt vanzelf)
Sticks€25.-
Laad niet opLaadpoort
Snel LeegBatterij€25.-

Nintendo heeft geen stroom.

Is er een probleem met uw Nintendo game console? uw Nintendo switch kapot?

Geeft de Nintendo geen stroom of geeft uw Nintendo geen beeld? Komt uw Nintendo niet uit de slaapstand? Heeft u geprobeerd de Nintendo Switch te resetten. Waarom gaat mijn Nintendo niet aan? Vaak liggen deze problemen met uw Game Console aan een defecte Powerchip. De reparatie van de Powerchip van uw Nintendo zal het stroom probleem oplossen. Dus is uw Powerchip kapot, laat dit dan controleren en repareren bij Smartphone&zo in Breda op het Minervum 7448.

De Nintendo leest geen spellen.

Uw Nintendo Switch leest geen spelletjes, de Nintendo 3DS Kapot, heeft uw Nintendo Switch een reparatie nodig, herkend de Nintendo het spel niet? dan zal waarschijnlijk de kaartlezer kapot zijn. Het vervangen van een defecte Nintendo kaartlezer is bij Smartphone&zo een uit te voeren reparatie van de Nintendo.

Touchscreen reparatie Nintendo.

Is het touchscreen kapot, uw Nintendo touchscreen defect? dan kunnen wij deze Nintendo touchscreen reparatie uitvoeren. Als het glas gebroken is van uw Nintendo of het touchscreen werkt slecht van de Nintendo. kom naar Smartphone&zo op het Minervum 7448 in Breda. Een reparatie van het touchscreen is een veel voorkomende reparatie.

Nintendo geeft geen beeld.

Waarom gaat mijn Nintendo niet aan? De Nintendo Switch geeft geen signaal op de TV? Is min Gameconsole kapot, moet ik mijn Nintendo laten maken? Als het Nintendo Switch beeld knippert dan zou de reparatie van de Lcd van uw game console de uitkomst kunnen bieden. De Lcd van uw Nintendo kapot, Een defect Nintendo Lcd? Kom voor een Lcd reparatie naar het Minervum in Breda. Smartphone&zo verzorgt game console reparaties.

Nintendo leest geen Sd kaart.

Al uw Nintendo geen Sd kaart leest, kunnen we de Sd-kaart lezer voor de Nintendo vervangen. Is de Nintendo Sd-kaart lezer kapot? de Sd-kaart lezer defect? Dan komt u naar Smartphone&zo op het Minervum 7448 in Breda. De reparatie van uw Nintendo Switch Sd-kaart lezer wordt binnen een werkdag uitgevoerd.

Nintendo ventilator maakt geluid/herrie.

Heeft uw Nintendo Switch ventilator reparatie nodig? Is uw ventilator kapot van de Nintendo? Dan vervangen we de Nintendo ventilator voor een nieuw exemplaar. Maakt de fan van uw game console veel lawaai? Raakt de Nintendo Switch overhit, blaast lucht! Waar kan je Nintendo Switch laten repareren? Bij een ervaren game-console reparateur in Breda Natuurlijk.

Nintendo Switch Joycon reparatie.

Uw Nintendo Joycon kapot, de Joycon defect van de Nintendo Switch. Smartphone&zo in Breda op het Minervum 7448 gaat de Joycon reparatie uitvoeren. Verbind de Joycon niet, laad de Joycon van uw Switch niet op? dan zal een defecte Joycon rail de oorzaak zijn van dit Nintendo switch probleem. Het vervangen van de Joycon rail zal de problemen verhelpen. Ervaart u drift op de Joycon? Het vervangen van de sticks zal het Nintendo Switch drift probleem verhelpen. De Joycon repair zal worden uitgevoerd met een originele Joycon reparatie-set. De Joycon drift repareren is dagelijks werk en de Joycon reparatie kosten zijn betaalbaar.

 

 

Nintendo reparatie Breda

Bij SMARTPHONE&ZO in Breda parkeert u de auto gratis voor de deur en loopt u binnen zonder afspraak. Onze reparateur Frank kijkt wat er aan uw Apparaat defect is. Vervolgens legt hij uit hoe hij de Reparatie wil uitvoeren. Zo weet u van te voren waar u aan toe bent wat betreft de reparatie en de kosten ervan.

Materiaalkeuze

Wij monteren af met originele producten van de hoogste kwaliteit.

Eerlijk advies

Als we merken dat een Apparaat kapot is en een reparatie geen nut meer heeft, dan laten we dat weten. Want wij vinden een eerlijk advies belangrijk. SMARTPHONE&ZO is dé betrouwbare partij die op transparante wijze een reparatie uitvoert

Jarenlange ervaring in reparatie

Sinds begin 2014 doen wij waar we goed in zijn: iPhone’s, Ipad’s en andere apparatuur repareren. We zijn gestart als Smartphone en Tablet reparatie in Breda, maar zijn in 2018 verdergegaan als SMARTPHONE&ZO. met een breder aanbod van diverse reparaties. Wij zijn een specialistisch bedrijf met klanten uit Oosterhout, Bavel, Teteringen, Etten-Leur, Made, Raamsdonksveer en andere omliggende dorpen.

U wilt natuurlijk weten wie u helpt bij uw Reparatie. Daarom stellen wij graag Frank voor. Hij is een gedegen reparateur met 12 jaar ervaring.