IPhone 13 reparatie

De prijzen zijn exclusief €15,- euro montage kosten per toestel. Bij ons Wel een jaar garantie op het scherm en andere reparaties.

Defect aan het toestelTe vervangen onderdeel Onderdeelprijs
BeschermingTempered glas + bumper€35.-

Iphone reparatie Breda

Is de IPhone 13 kapot, Uw IPhone 13 defect! Wij van Smartphone&zo verzorgen uw IPhone 13 scherm reparatie. Een IPhone 13 repair?  Uw IPhone 13 repareren? Dan staat IPhone 13 reparatie Breda op het Minervum 7448 voor u klaar. Het juiste adres voor uw IPhone 13 reparatie; Altijd 12 maanden garantie op het gerepareerde onderdeel.

Telefoon reparatie Minervum

Bij SMARTPHONE&ZO in Breda parkeert u de auto gratis voor de deur en loopt u binnen zonder afspraak. Onze reparateur Frank voert in 30 minuten de iPhone XSmax reparatie uit en u hebt iedere stap van uw iPhone repair gezien. Want bij SMARTPHONE&ZO geloven we niet in een reparatie in een achterkamer.

Materiaalkeuze

Wij monteren af met originele producten van de hoogste kwaliteit. Op iedere iPhone repair zit 12 maanden garantie.

Eerlijk advies

Als we merken dat een iPhone XSmax defect is en een iPhone XSmax reparatie geen nut meer heeft, dan laten we dat weten. Want wij vinden eerlijk advies belangrijk. SMARTPHONE&ZO is dé betrouwbare partij die op transparante wijze een iPhone XSmax repair uitvoert.

Jarenlange ervaring in iPhone reparatie

Sinds begin 2014 doen wij waar we goed in zijn: IPhone 13 en Ipad’s repareren. We zijn gestart als Smartphone en Tablet reparatie in Breda, maar zijn in 2018 verdergegaan als SMARTPHONE&ZO. met een breder aanbod van diverse reparaties. Wij zijn een specialistisch bedrijf met klanten uit Oosterhout, Bavel, Teteringen, Etten-Leur, Made, Raamsdonksveer en andere omliggende dorpen.

U wilt natuurlijk weten wie u helpt bij uw iPhone XSmax repair. Daarom stellen wij graag Frank voor. Hij is een gedegen iPhone reparateur met 12 jaar ervaring.