iPad air reparatie

De prijzen zijn exclusief €25,- euro montage kosten per toestel. Bij ons Wel een jaar garantie op het scherm en andere reparaties.

Defect aan het toestel Te vervangen onderdeel Onderdeelprijs
Glas Gebroken of touchscreen reageert niet meer/goed. Glas scherm€ 75,-
Slecht of geen beeld LCD scherm€ 80,- + nieuw Glas
Bij het snel leeglopen of vroegtijdig uitvallen van de accu. Accu€ 60,- + nieuw Glas
iPad Heeft slecht Wifi/Bluetooth verbinding/bereik Wifi/bluetooth€ 25,- + nieuw Glas
Homeknop is defect/reageert niet. Homebutton€ 25,- + nieuw Glas
Aan/uit-knop werkt niet naar behoren. Aan/uitknop€ 25,- + nieuw Glas
Geluid gaat niet uit en aanMute knop€25.-

Is uw iPad air kapot? Is een iPad air scherm reparatie nodig? Of gaat het om een andere iPad air reparatie? Dan bent u bij SMARTPHONE&ZO aan het juiste adres. Een iPad repareren doen wij iedere dag, maar voor u is het niet zo alledaags. U wilt zo snel mogelijk uw iPad laten maken.

Reparatie iPad air Breda

Bij SMARTPHONE&ZO in Breda parkeert u de auto gratis voor de deur en loopt u binnen zonder afspraak. Onze reparateur Frank weet in 45 minuten* de iPad air reparatie uit te voeren en u hebt iedere stap van uw iPad air repair gezien. Want bij SMARTPHONE&ZO houden we van transparantie en geloven we niet in een iPad reparatie in een achterkamer.

Materiaalkeuze

Wij monteren af met originele producten van de hoogste kwaliteit. Of het nu gaat om een iPad scherm reparatie, iPad Air reparatie, een iPad Pro reparatie of een iPad Mini reparatie, bij SMARTPHONE&ZO zijn we bekend met ieder toestel. Op iedere iPad reparatie zit 12 maanden garantie.

Eerlijk advies

Als we merken dat een iPad air kapot is en een iPad air reparatie geen nut meer heeft, dan laten we dat weten. Want wij vinden eerlijk advies belangrijk. SMARTPHONE&ZO is dé betrouwbare partij die op transparante wijze een iPad repair uitvoert.

Jarenlange ervaring in iPad air reparatie

Sinds begin 2014 doen wij waar we goed in zijn: iPad reparatie. We zijn gestart als Smartphone Point Breda, maar zijn in 2018 zelfstandig verdergegaan als SMARTPHONE&ZO. Wij zijn een specialistisch bedrijf met klanten uit Oosterhout, Bavel, Teteringen, Etten-Leur, Made, Raamsdonksveer en andere omliggende dorpen.

U wilt natuurlijk weten wie u helpt bij uw iPad air repair. Daarom stellen wij graag Frank voor. Hij is een gedegen reparateur met 12 jaar ervaring.

* iPad-onderdelen hebben wij vrijwel altijd op voorraad in de winkel in Breda. Bij Samsung is dit niet altijd het geval en dan moeten we onderdelen bestellen. In de meeste gevallen ontvangen wij de bestelling binnen 48 uur.