Samsung S5 Neo reparatie

De prijzen zijn exclusief €15,- euro montage kosten per toestel. Bij ons Wel een jaar garantie op het scherm en andere reparaties.

OmschrijvingDefectPrijs
Defect aan het toestel Display € 130,-
Bij laadproblemen of slechte verbinding met accessoires Oplaadpoort€ 35,- + nieuw scherm
slecht/krakend of helemaal geen geluid. Onderspeaker€ 35,- + nieuw scherm
Bij het snel leeglopen of vroegtijdig uitvallen van de accu. Batterij€ 35,- (geen montagekosten)
Geluid slecht(Andere kant onverstaanbaar) of verdwenen tijdens het bellen. Oorspeaker€ 45,- + nieuw scherm
Camera doet het niet meer of werkt slecht Achtercamera€ 65,- + nieuw scherm
Front-camera doet het niet meer of werkt slecht Frontcamera€ 35,- + nieuw scherm
Batterijdeksel gebroken. Batterijdeksel € 35,- (geen montagekosten)
Uw Telefoon trilt niet meer. Trilfmotor€ 20,- + nieuw scherm
Koptelefoon functioneert niet meer naar behoren. Oortelefoon ingang € 20,- + nieuw scherm
Het klepje van uw oplaadpoort is weg of beschadigd. Klepje oplaadpoort€ 15,-

Is uw Samsung S5 Neo kapot? Is een Samsung S5 Neo scherm reparatie nodig? Of gaat het om een andere Samsung S5 Neo reparatie? Dan bent u bij SMARTPHONE&ZO aan het juiste adres. Een Samsung repareren doen wij iedere dag, maar voor u is het niet zo alledaags. U wilt zo snel mogelijk uw telefoon laten maken.

Telefoon reparatie Minervum

Bij SMARTPHONE&ZO in Breda parkeert u de auto gratis voor de deur en loopt u binnen zonder afspraak. Onze reparateur Frank weet in 30 minuten* de Samsung S5 Neo reparatie uit te voeren en u hebt iedere stap van uw repair gezien. Want bij SMARTPHONE&ZO geloven we niet in een reparatie in een achterkamer.

Materiaalkeuze

Wij monteren af met originele producten van de hoogste kwaliteit. Of het nu gaat om een Samsung S5 Neo reparatie, een Samsung S6 reparatie of een Samsung S6 edge+ reparatie, bij SMARTPHONE&ZO zijn we bekend met ieder toestel. Op iedere Samsung reparatie zit 12 maanden garantie.

Eerlijk advies

Als we merken dat een Samsung S5 Neo kapot is en een Samsung S5 Neo reparatie geen nut meer heeft, dan laten we dat weten. Want wij vinden eerlijk advies belangrijk. SMARTPHONE&ZO is dé betrouwbare partij die op transparante wijze een Samsung S5 Neo repair uitvoert.

Ervaring in Samsung S5 Neo reparatie

Sinds begin 2014 doen wij waar we goed in zijn: iPhone’s en Ipad’s repareren. We zijn gestart als Smartphone en Tablet reparatie in Breda, maar zijn in 2018 verdergegaan als SMARTPHONE&ZO. met een breder aanbod van diverse reparaties. Wij zijn een specialistisch bedrijf met klanten uit Oosterhout, Bavel, Teteringen, Etten-Leur, Made, Raamsdonksveer en andere omliggende dorpen.

U wilt natuurlijk weten wie u helpt bij uw Samsung S5 Neo repair. Daarom stellen wij graag Frank voor. Hij is een gedegen reparateur met 12 jaar ervaring.

* iPhone-onderdelen hebben wij vrijwel altijd op voorraad in de winkel in Breda. Bij Samsung is dit niet altijd het geval en dan moeten we onderdelen bestellen. In de meeste gevallen ontvangen wij de bestelling binnen 48 uur.