Macbook Pro 2017 13inch reparatie

De prijzen zijn exclusief €25,- euro montage kosten.

OmschrijvingDefectType - met 2 thunderbolt poorten
prijs
Type - met 4 thunderbolt poorten
prijs
Glas scherm gebroken Scherm/LCDOp AanvraagOp Aanvraag
Slecht/Geen beeld Scherm/LCDOp AanvraagOp Aanvraag
Bij het snel leeglopen of vroegtijdig uitvallen van de accu. AccuOp AanvraagOp Aanvraag
ToetsenbordToetsenbordOp AanvraagOp Aanvraag
Touchpad TouchpadOp AanvraagOp Aanvraag

Is uw MacBook Pro 2017 13inch kapot? Is een MacBook Pro 2017 13inch scherm reparatie nodig? Of gaat het om een andere MacBook Pro 2017 13inch reparatie? Dan bent u bij SMARTPHONE&ZO aan het juiste adres. Een MacBook Pro repareren doen wij iedere dag, maar voor u is het niet zo alledaags. U wilt zo snel mogelijk uw laptop laten maken.

MacBook Pro 2017 13inch reparatie Breda

Bij SMARTPHONE&ZO in Breda parkeert u de auto gratis voor de deur en loopt u binnen zonder afspraak. Onze reparateur Frank kijkt of uw MacBook Pro 2017 13inch kapot is en wat er aan uw MacBook Pro  defect is. Vervolgens legt hij uit hoe hij de MacBook repair wil uitvoeren. Zo weet u van te voren waar u aan toe bent wat betreft de MacBook reparatie en de kosten ervan. Uw MacBook Pro 2017 13inch repareren doet Frank naar verwachting in 48 uur.

Materiaalkeuze

Wij monteren af met originele producten van de hoogste kwaliteit. Of het nu gaat om een MacBook scherm reparatie, een MacBook Pro reparatie of een MacBook Pro reparatie, bij SMARTPHONE&ZO zijn we bekend met ieder toestel. Op iedere MacBook reparatie zit 12 maanden garantie.

Eerlijk advies

Als we merken dat een MacBook Pro 2017 13inch kapot is en een MacBook Pro 2017 13inch reparatie geen nut meer heeft, dan laten we dat weten. Want wij vinden eerlijk advies belangrijk. SMARTPHONE&ZO is dé betrouwbare partij die op transparante wijze een MacBook repair uitvoert

Ervaring in MacBook Pro 2017 13inch reparatie

Sinds begin 2014 doen wij waar we goed in zijn: iPhone’s en Ipad’s repareren. We zijn gestart als Smartphone en Tablet reparatie in Breda, maar zijn in 2018 verdergegaan als SMARTPHONE&ZO. met een breder aanbod van diverse reparaties. Wij zijn een specialistisch bedrijf met klanten uit Oosterhout, Bavel, Teteringen, Etten-Leur, Made, Raamsdonksveer en andere omliggende dorpen.

U wilt natuurlijk weten wie u helpt bij uw MacBook Pro 2017 13inch repair. Daarom stellen wij graag Frank voor. Hij is een gedegen reparateur met 12 jaar ervaring.