Iphone 14 max reparatie

De prijzen zijn exclusief €15,- euro montage kosten per toestel. Bij ons Wel een jaar garantie op het scherm en andere reparaties.

Defect aan het toestel Te vervangen onderdeel Onderdeelprijs
Display Defect/GebrokenDisplay(Origineel)Prijs op aanvraag
Display Defect/GebrokenDisplay(Huismerk)Prijs op aanvraag
Accu Snel leegAccuPrijs op aanvraag
BeschermingTempered glas + bumperPrijs op aanvraag
Slecht/Niet opladenLaadpoortPrijs op aanvraag
Behuizing beschadigd/VerbogenComplete BehuizingPrijs op aanvraag
Camera defect/Slecht beeldCameramodulePrijs op aanvraag
Camera defect/Slecht beeldFront CameraPrijs op aanvraag
Camera lensCamera lensPrijs op aanvraag
Geluid slecht(Andere kant onverstaanbaar)OorspeakerPrijs op aanvraag
slecht/krakend of helemaal geen geluidOnderspeakerPrijs op aanvraag
Bent u slecht of niet verstaanbaar voor de andere kantMicrofoonPrijs op aanvraag
Aan/uit-knop werkt niet naar behorenAan/uit knopPrijs op aanvraag
Mute-knop functioneert niet meerMute buttonPrijs op aanvraag
Een of beide volume toetsen werken niet meerVolume knopPrijs op aanvraag
De trilfunctie van uw toestel werkt niet meerTrilmotorPrijs op aanvraag

Iphone 14 max reparatie Breda.

Als de iPhone 14 max accu snel leegloopt dan zal de Apple batterij vervangen moeten worden.

Is uw iPhone Iphone 14 max  batterij kapot, de iPhone 14 max batterij defect, voor een IPhone batterij vervangen komt u naar Smartphone&Zo op het Minervum 7448 in Breda.

Gaat u uw IPhone 14 max batterij kopen in Breda? Dan is uw iPhone batterij snel leeg en zal Smartphone&Zo u helpen met het vervangen van de IPhone batterij.

Heeft het zin om je IPhone batterij te vervangen? Hoeveel kost het vervangen van een IPhone 14 batterij? Met deze Apple gerelateerde vragen over de IPhone 14 batterij vervanging kunt u altijd vrijblijvend met Smartphone&Zo bellen, mailen of whatsappen.

Bij een iPhone 14 max batterij reparatie in Breda wordt deze volledig vervangen voor een nieuw exemplaar. De iPhone 14 max batterij vervangen in Breda doet u bij Smartphone&Zo, waar service, garantie een hartelijk welkom met een lekker kopje koffie u  al meer dan 10 jaar  gegarandeerd een tevreden terugkerende klant maakt.

Bent u opzoek naar de specialist in IPhone Batterijen, gaat u de IPhone accu vervangen in Breda? Wij zullen de Apple IPhone 14 Max batterij vervangen. En doen dit snel en direct.

Iphone 14 Max Scherm reparatie Breda

Is uw IPhone 14 Oled Scherm Defect, een groene baan of streep door het iPhone 14 originele scherm. Een IPhone 14 max reparatie in Breda Centrum Noodzakelijk? De IPhone scherm reparatie direct uitgevoerd bij Smartphone&Zo op het Minervum 7448 in Breda. Een snelle reparatietijd, smartphone reparatie service voor de beste prijs bij Smartphone&Zo.

Wat kost nieuw glas voor iPhone 14, wat is de iPhone 14 nog Waard? Een iPhone 14 max reparatie Breda, de iPhone 14 max Oled scherm reparatie is te verantwoorden.

De nieuwprijs van een vervangende Smartphone van Apple is hoog, dus repareren van uw Apple device loont.

De laagste prijs. Dat kunnen wij niet bieden, maar gratis advies, originele schermen, klaar terwijl u wacht en parkeren voor de deur wel. Smartphone&Zo is niet het enige repair centre voor mobiele telefoons, onze reviews zeggen genoeg.

Naast het officiële iPhone 14 scherm is er ook een Huismerk display voor diverse Apple modellen beschikbaar. De Gradatie van ons Smartphone en Zo Huismerk is er een lager dan die van originele displays van Apple.

Een 2e Hands origineel iPhone scherm is ook een mogelijkheid. Kiest u voor dit 2e hands IPhone display, dan bent u gegarandeerd van Kwaliteit. Het 2e Hands iPhone 14 Scherm voldoet aan de hoogste eisen, maar heeft gebruikssporen en een jaar garantie. Belt u voor onze beschikbare 2e hands IPhone onderdelen! Met de groene gedachten helpt u de Seculiere economie en heeft u goedkope IPhone displays en betaalbare IPhone onderdelen voorhanden.

Vind hier de laagste prijzen, Goedkoopste van Breda! Daar blijven wij van weg, kwaliteit, service en garantie hebben een prijskaartje.

Op locatie GSM herstellen; dat doet Smartphone en Zo bewust niet. Een iPhone reparatie bij jou voor de deur; Daar blijft Smartphone&Zo van weg. De faciliteiten van een Telefoonreparatiewinkel zijn niet in een Telefoon Reparatie bus onder te brengen.

Het iPhone 14 max scherm vervangen, de iPhone reparatie Breda wordt gedaan door Frank. Een Apple authorised Service Provider ,dat zijn we niet. Maar laat onze kwaliteit voor zichzelf spreken.

IPhone gefixt door Smartphone&Zo in Breda staat voor een professionele Apple repartie.

De Apple reparatie Breda of telefoon Reparatie Breda wordt uitgevoerd door Frank die al meer dan 16 jaar IPhone ’s  en Electronica repareert. De Smartphone gefixt met altijd 12 maanden garantie.

Verantwoord ondernemen met een snel & deskundige reparatie van uw mobiele telefoon,ipad,macbook,game console of elektronische uitdaging? Dan snel gefixt! Bij Smartphone&Zo op het Minervum 7448 in Breda.

P.S. Gaat u zelf een iPhone 14 max Scherm kopen, Uw Smartphone zelf repareren; Don’t do this at home!

Telefoon reparatie Minervum

Bij SMARTPHONE&ZO in Breda parkeert u de auto gratis voor de deur en loopt u binnen zonder afspraak. Onze reparateur Frank voert in 30 minuten de iPhone 13 Pro Max reparatie uit en u hebt iedere stap van uw iPhone repair gezien. Want bij SMARTPHONE&ZO geloven we niet in een reparatie in een achterkamer.

Materiaalkeuze

Wij monteren af met originele producten van de hoogste kwaliteit. Op iedere iPhone repair zit 12 maanden garantie.

Eerlijk advies

Als we merken dat een iPhone 14 defect is en een iPhone 14 reparatie geen nut meer heeft, dan laten we dat weten. Want wij vinden eerlijk advies belangrijk. SMARTPHONE&ZO is dé betrouwbare partij die op transparante wijze een iPhone 14 repair uitvoert.

Jarenlange ervaring in iPhone reparatie

Sinds begin 2014 doen wij waar we goed in zijn: iPhone’s en Ipad’s repareren. We zijn gestart als Smartphone en Tablet reparatie in Breda, maar zijn in 2018 verdergegaan als SMARTPHONE&ZO. met een breder aanbod van diverse reparaties. Wij zijn een specialistisch bedrijf met klanten uit Oosterhout, Bavel, Teteringen, Etten-Leur, Made, Raamsdonksveer en andere omliggende dorpen.

U wilt natuurlijk weten wie u helpt bij uw Iphone 14 reparatie. Daarom stellen wij graag Frank voor. Hij is een gedegen iPhone reparateur met 16 jaar ervaring.