Macbook Pro Types reparatie

Macbook Pro reparatie Breda

Is de Macbook Pro kapot, Uw Macbook Pro defect!
Wij van Smartphone&zo verzorgen uw Macbook Pro Scherm reparatie.
Macbook Pro reparatie Breda op het Minervum 7448 staat voor u klaar.
Het juiste adres voor uw Macbook Pro reparatie; Altijd 12 maanden garantie op het gerepareerde onderdeel.

Macbook reparatie Minervum

Bij SMARTPHONE&ZO in Breda parkeert u de auto gratis voor de deur en loopt u binnen zonder afspraak. Onze reparateur Frank voert in 30 minuten* de iPhone reparatie uit en u hebt iedere stap van uw iPhone repair gezien. Want bij SMARTPHONE&ZO geloven we niet in een iPhone reparatie in een achterkamer.

Materiaalkeuze

Wij monteren af met originele producten van de hoogste kwaliteit. Daarnaast hebben we ook ons smartphone&zo huismerk voor een zachtere prijs. Ideaal als u voordelig uit wilt zijn voor een iPhone scherm reparatie. Op iedere iPhone repair zit 12 maanden garantie.

Eerlijk advies

Als we merken dat een iPhone defect is en een iPhone reparatie geen nut meer heeft, dan laten we dat weten. Want wij vinden eerlijk advies belangrijk. SMARTPHONE&ZO is dé betrouwbare partij die op transparante wijze een iPhone reparatie uitvoert.

Jarenlange ervaring in iPhone reparaties

Sinds begin 2014 doen wij waar we goed in zijn: iPhone’s en Ipad’s repareren. We zijn gestart als Smartphone en Tablet reparatie in Breda, maar zijn in 2018 verdergegaan als SMARTPHONE&ZO. met een breder aanbod van diverse reparaties. Wij zijn een specialistisch bedrijf met klanten uit Oosterhout, Bavel, Teteringen, Etten-Leur, Made, Raamsdonksveer en andere omliggende dorpen.

U wilt natuurlijk weten wie u helpt bij uw iPhone reparatie. Daarom stellen wij graag Frank voor. Hij is een gedegen iPhone reparateur met 12 jaar ervaring.

* iPhone-onderdelen hebben wij vrijwel altijd op voorraad in de winkel in Breda. Bij Samsung is dit niet altijd het geval en dan moeten we onderdelen bestellen. In de meeste gevallen ontvangen wij de bestelling binnen 48 uur.