iPhone 5 reparatie

De prijzen zijn exclusief €15,- euro montage kosten per toestel. Bij ons Wel een jaar garantie op het scherm en andere reparaties.

Defect aan het toestelTe vervangen onderdeel Onderdeelprijs
Scherm of touchscreen defect.Scherm€ 40,-
Bij het snel leeglopen of vroegtijdig uitvallen van de accu. Batterij€ 25,-
Combinatie Scherm + Batterij vervangenScherm smartphone&zo huismerk, batterij en montagekosten€ 80,-
Combinatie Scherm + Batterij vervangenScherm (Origineel),batterij en montagekosten€ 100,-
Bij laadproblemen of slechte verbinding met accessoires Oplaadpoort€ 35,-
Slecht of geen geluid uit de oorspeaker.Oorspeaker€ 25,-
Slecht of geen geluid uit de onderspeaker.Onderspeaker€ 25,-
Bent u slecht of niet verstaanbaar voor de andere kant. Microfoon€ 35,-
Display gaat niet op zwart tijdens bellen. Gezichtsensor€ 35,-
De Camera werkt nietCamera€ 35,-
De trilfunctie van uw toestel werkt niet meer. Trilfunctie€ 35,-
Koptelefoon functioneert niet meer naar behoren. Oortelefoon aansluiting€ 35,-
Aan/uit-knop werkt niet naar behoren. Aan/uit knop€ 45,-
Mute-knop functioneert niet meer. Mute button€ 45,-
Een of beide volume toetsen werken niet meer. Volume knop€ 45,-
Homeknop is defect/reageert niet. Homebutton€ 25,-
Achterkant verbogen of beschadigtBehuizing€ 65,-

Iphone reparatie Breda

Is de Iphone kapot, Uw iphone defect! Wij van Smartphone&zo verzorgen uw Iphone Scherm reparatie. Een Iphone repair?  Uw Iphone repareren? Dan staat Iphone reparatie Breda op het Minervum 7448 voor u klaar. Het juiste adres voor uw Iphone reparatie; Altijd 12 maanden garantie op het gerepareerde onderdeel.

Telefoon reparatie Minervum

Bij SMARTPHONE&ZO in Breda parkeert u de auto gratis voor de deur en loopt u binnen zonder afspraak. Onze reparateur Frank voert in 30 minuten* de iPhone 5 reparatie uit en u hebt iedere stap van uw iPhone repair gezien. Want bij SMARTPHONE&ZO geloven we niet in een reparatie in een achterkamer.

Materiaalkeuze

Wij monteren af met originele producten van de hoogste kwaliteit. Daarnaast hebben we ook ons smartphone&zo huismerk voor een zachtere prijs. Ideaal als u voordelig uit wilt zijn voor een iPhone 5 scherm reparatie. Op iedere iPhone repair zit 12 maanden garantie.

Eerlijk advies

Als we merken dat een iPhone 5 defect is en een iPhone 5 reparatie geen nut meer heeft, dan laten we dat weten. Want wij vinden eerlijk advies belangrijk. SMARTPHONE&ZO is dé betrouwbare partij die op transparante wijze een iPhone 5 repair uitvoert.

Jarenlange ervaring in iPhone 5 reparatie

Sinds begin 2014 doen wij waar we goed in zijn: iPhone’s en Ipad’s repareren. We zijn gestart als Smartphone en Tablet reparatie in Breda, maar zijn in 2018 verdergegaan als SMARTPHONE&ZO. met een breder aanbod van diverse reparaties. Wij zijn een specialistisch bedrijf met klanten uit Oosterhout, Bavel, Teteringen, Etten-Leur, Made, Raamsdonksveer en andere omliggende dorpen.

U wilt natuurlijk weten wie u helpt bij uw iPhone 5 repair. Daarom stellen wij graag Frank voor. Hij is een gedegen iPhone reparateur met 12 jaar ervaring.

* iPhone-onderdelen hebben wij vrijwel altijd op voorraad in de winkel in Breda. Bij Samsung is dit niet altijd het geval en dan moeten we onderdelen bestellen. In de meeste gevallen ontvangen wij de bestelling binnen 48 uur.